Judo voor iedereen

Hashi is een club uit IJsselmonde die voor één ieder die judo wil leren op een leuke en ontspannen

sfeer, zowel in recreatieve of wedstrijdvorm.

Dit jaar doen we voor het eerst mee met de collecte van Jantje Beton. Jantje Beton zet zich al sinds 1968 in Nederland in voor alle kinderen zodat ze onbezorgd kunnen spelen en bewegen. Het motto hierbij is “Stop nooit met spelen”. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Hiermee zijn al veel speeltuinen vernieuwd/gebouwd, buitenspeeldagen georganiseerd en wordt de Nationale Buitenlesdag georganiseerd.
In de week van 2-7 maart gaan we samen op weg om te collecteren in de buurt. De opbrengst komt voor een deel ook ten goede aan onze eigen judoclub. Als jij wilt helpen dan kan je je aanmelden bij de bar.

Met de opbrengst van deze collecte willen wij onder andere het Judokamp gaan financiëren!