Judo voor iedereen

Hashi is een club uit IJsselmonde die voor één ieder die judo wil leren op een leuke en ontspannen

sfeer, zowel in recreatieve of wedstrijdvorm.

Afgelopen zaterdag 6 juli waren er bandexamens bij judovereniging Hashi. De slipexamens werden al op een eerdere datum gehouden in de reguliere judolessen. De judoka’s voor de bandexamen worden hiervoor apart uitgenodigd. In totaal stonden er 24 judoka’s deze zaterdag op de tatami. Allen slaagden voor hun examen, en dus weer een graduatie hoger. Een judoka sloeg voor zijn prestatie dit judoseizoen een bandkleur over, en drie gingen naar de bruine band. Zij kunnen op voor hun zwarteband (1e Dan). Die bandexamen wordt afgenomen in het district Zuid Nederland! Voor meer foto’s van deze bandexamen zie onze website.

Alle judoka’s proficiat!!!